BlaBla Car ile para kazan

Bu yazımızda blabla car adlı android programı kullanarak nasıl para kazanılır bunları anlatacağız.  Önce BlaBla Car nedir ve nasıl para kazanılır ondan bahsedelim.
BlaBla Car tüm dünya genelinde hızla yayılan  yolculuk dayanışma platformudur. Android programını telefonuna indiren herkes yolculuk ilanlarını ve fiyatlarını görebilir. Aynı zamanda yolculuk ilanı verip fiyatını belirleyebilir.
Kısaca





  • Sürücüler yolculuk ilanı verir
  • Yolcular aynı yöne giden sürücülerden birini seçer
  • Herkes birlikte yolculuk ederek tasarruf etmiş olur.
Bu programda kiminle ve hangi tarz insanlarla yolculuk edeceğini sen seçersin.
Kadın sürücüler yalnızca hanımlardan oluşan yolculuğu oluşturabilir. Böylece sistemde ilanını yalnızca bayanlar görür. Bu sistemi kullanarak doblo tarzı aracı ile 4 yolcu bulan bir kullanıcı İstanbul-Ankara arası bir seferde 40 TL para kazanabiliyor. Ayrıca dönüş ilanınızı Ankaraya gitmeden verip dönüş müşterilerini de bir gün önceden garantiye almış oluyor. Aracınız ne kadar büyük olursa yolcu kabulünüz o kadar fazla olacaktır. Mesela standart transporter tarzı bir araç ile rahatlıkla 8 yolcu kabul edebilirsiniz. İstanbul-Ankara arasına 40 TL bir fiyat verdiğimizi düşünürsek gidiş paramız 320 TL olur. Yarısını yakıt parasına çıkarsak tek seferde 160 tl para kazanılmış oluyor. Büyük aracı olanlar her zaman karlıdır. Daha çok para kazanır. Bu program ile günlük standart bir araç ve 3 yolcu ile 100 TL Para Kazanmak mümkün. Programda müşterilere geri dönüş çok önem arz etmekte. Uygulamayı kendi sitesinden indirebilirsiniz. Tıkladıktan 5 saniye sonra reklamı geç diyerek siteye ulaşabilirsiniz.
BlaBla Car
BlaBla Car Facebook

Yorumlar