Amazon Sitesinde Magaza Acma Para Kazanma

Bu yazımızda Amazondan nasıl para kazanılır ve amazonda nasıl mağaza açılır bu konulara değineceğiz. Bilindiği gibi amazon sitesi dünyaca çok popüler olan bir alışveriş sitesidir. Diğer alışveriş sitelerinden farkı ve en önemli özelliği kullanıcılarına para kazandırması ve ürünlerini ücretsiz bir şekilde dünyanın her yerine göndere bilmesidir. Amazon sitesinden nasıl para kazanılır uzun uzadıya burada yazmak yerine sizlere kısa bir video hazırladım.
Videoda Amazona nasıl üye olunur ve ürünlere nasıl satış ortağı olunur bunları gösterdim. Ayrıca amazonda nasıl mağaza açılır bu konulara değindim. Kısaca önemli konulara değineceğim. Üye olurken kesinlikle doğru adres ve doğru bilgiler veriniz. Çünkü ödemenizi çek ile alacaksınız. Çekiniz sizin adınıza ve sizin adresinize gelir. Çekinizi halk bankası ya da iş bankasında rahat paraya çevirebilirsiniz. Diğer bankaları denemedim. Siteniz yoksa bir blog açabilirsiniz. Yada tanıdığınız bir arkadaşınızın sitesini yada blogunu amazon sitesine verebilirsiniz. Site kısmı amazon için pek önemli değil. Dikkat edilmesi gereken en önemli husus amazona kayıt olurken telefon numaranızı dikkatli girmeniz. Çünkü amazon sitesi kişi doğrulamasını telefon ile yapmaktadır. Kafanıza takılan bir mesele için yorum yazabilirsiniz. Elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım. Aşağıdaki videoyu sonuna kadar izleyiniz. Amazonda nasıl para kazanılır. Bol kazançlı günler hepinize. Çok kazanın çünkü siz kazandıkça ülkeye döviz girer unutmayın...
video link yenilendi.

Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. evet. malesef bu durumdan kimsenin haberi olsun istemeyenler var. videonun silinmesi için videoyu şikayet ediyorlar. en kısa zamanda yenileyeceğim.

      Sil
  2. Videoyu yuklermisiniz yeniden??

    YanıtlaSil
  3. Hocam video linkinden alakasız bir sayfa çıkıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geç cevap için özür dilerim. yöntem aynı videoyu izleyiniz.

      Sil
  4. arkadaşlar yöntem aynı. amazonda mağaza açacaksınız. Size verilen mağaza linkini yönlendirdiğimiz url deki videoyu izleyerek yapacaksınız. başlık önemli değil. yöntem aynı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder