Amway Girişimcilerine Binlerce Dolar Kazandırıyor

Öyle bir sistem düşünün ki siz uyurken bile size para kazandırsın. Dünyanın hızlı tüketim alanında milyarlarca dolar ciroya sahip şirketi sizi iş yapmaya çağırıyor. Bir düşünün... Hızlı tüketim sektöründe dünyanın en büyük şirketi size iş imkanı sağlıyor. Bu iş için size kariyer sormuyor.

Amway dünyanın en büyük doğrudan satış şirketlerinden biridir. Amway işi, aynı zamanda her Amway Serbest Girişimcisine başarı yolculuğunda bir iş ortağı olarak değer veren bir aile işidir. Ömür boyu arkadaş ve iş ortağı olan Rich DeVos ve Jay Van Andel tarafından 1959’da kurulan Amway özgürlük, aile, umut ve ödül ilkeleri üzerine kurulmuştur.

Bugün DeVos ve Van Andel aileleri Amway’i 21’inci yüzyılda aynen 20’nci yüzyıldaki gibi başarıya götüren sıkı çalışma ve kendi geleceğini belirleme özgürlüğü felsefesini sürdürmeye devam ediyorlar. 2014’de şirketin toplam cirosu 10,8 milyar ABD Doları oldu. Şimdi bütün dünyada  100'ün  üzerinde ülke ve bölgede faaliyet gösteren Amway,  size sağlam temellere sahip esnek bir iş sunmaktan gurur duymaktadır.
Sponsorumuz olursanız size sınırsız destek sunuyoruz. İşi nasıl yapacağınıza kadar size plan sunuyoruz. Ayrıca facebook sayfamızdan bizi takip edip yeniliklerden haberdar olacaksınız. Kısa kazanç planları videolar ve para kazandıran yöntemleri sayfamızdan takip edebileceksiniz. Bu sayede kazancınızı hızlı bir şekilde yükseltebileceksiniz.

AMWAY ÜYE OL

FACEBOOK SAYFAMIZ




Yorumlar